Tjek om iPhone er stjålet med Activation Lock Status Tool

/, Apple, Mobil/Tjek om iPhone er stjålet med Activation Lock Status Tool

Tjek om iPhone er stjålet med Activation Lock Status Tool

Apple har fornyligt udgivet et nyt online værktøj til sin samling af online sikkerhedsværktøjer til iCloud-brugere. Dette nye værktøj giver brugerne mulighed for at kontrollere og fastslå, om en iOS-enhed er beskyttet af ”Find min iPhone Activation Lock”. Med andre ord, vil det give dig mulighed for at finde ud af, om enheden du foreksempel forsøger at købe er stjålet eller ej, blot ved at kontrollere om enheden er låst af iCloud.

Activation Lock blev introduceret sammen med iOS 7, og kan sammenlignes lidt med en ”Kill switch”. Denne funktionen kan forhindre tyveri ved at gøre telefonen ubrugelig, hvis den er meldt som “stjålet på iCloud”. Åben af låst iPhone, kan kun ske hvis man indtaster Apple-id samt password til den Apple konto, der har låst enheden.

Denne sikkerhedsfunktion blev ved lanceringen rost af mange sikkerhed eksperter rundt om i verden, fordi de mente det ville føre til en massiv reduktion i iPhone relaterede tyverier. Men som alle andre ting, er der selvfølgelig også negative ting. Denne sikkerhedsfunktion kan være en stor ulempe for salg og køb af brugte iOS enheder. Hvis Find My iPhone
Hvis din iOS enheder bliver stjålet, så behøver du blot at trykke på Erase iPhone på iCloud.com for at sikre at data på telefonen ikke kan benyttes. Ved at slette enheden på iCloud, så aktivere du også Activation Lock, som vil låse telefonen og derefter kræve at dit Apple-konto og password indtastes før telefonen kan benyttes igen.

Da der både er fordele og ulemper så har Apple udviklet et værktøj som skulle gøre det nemmere at finde den aktuelle status på en iOS enhed. Hvis Activation Lock er aktiveret på en enhed, så kunne det muligvis være en stjålet iPhone, hvis sælgeren selvfølgelig ikke kan åbne telefonen.

Tjek om iphone er stjålet

For at bruge Activation Lock Status Tool skal man indtaste IMEI eller Serie nummeret på iOS enheden.
For at tjekke om sikkerhedsfunktionen er slået til på enheden benyt værktøjet her: https://www.icloud.com/activationlock/

Lost-iphone,
By |2017-03-10T20:35:19+02:00november 9th, 2014|Alle indlæg, Apple, Mobil|0 Kommentarer

About the Author:

Hvis i har brug for hjælp eller har spørgsmål, så skal i være velkommen til at kontakte os.

Læg en kommentar