Alle indlæg, Windows

Yousee player download til computer


Endelige har Yousee.dk tager sig sammen og lavet en Yousee Player til computeren.
Programmer giver dig hurtigere adgang til musik,Tv og film på computeren.

Programmet er flot designet og køre hurtigt og smooth med windows 7. Programmet er meget tilpasseligt og nemt at flytte rundt og tilpasse sin skærm.

youseeplayer 300x217 Yousee player download til computer

 
I Yousee player’en har du mulighed for at vælge mellem de forskellige tv kanaler du betaler for i husstanden. Det er også muligt at lytte til Musik i deres Musik store. Det kræver dog et login for at kunne lytte og downloade musikken.

Der kan også lejes Film i Yousee player’en i spande vis, gennemsnits priser pr. film for 24 timer er 39 kr.

Perogrammet giver dig også mulighed for at lave dine egne favoritlister, med f. eks dine ynglings TV kanaler, favorit film eller Musik albums.

Download programmer [like-to-dl theme="blue" url="http://yousee.tv/player" like_url="http://www.facebook.com/pages/Vislodk/151829921521845" message="Synes godt om for downloading Vislo.dk"]

 

Hvad synes i om den nye Yousee player?


2 comments on “Yousee player download til computer

  1. Daniel

    Jeg har nu haft Yousee-player installeret i nogle måneder på min bærbare med win7. Har dog det samme gentagne problem. Hver eneste gang jeg sætter tv på, eller lejer en film… så starter det fint op, og ml. 5-10 min. efter slukker hele computeren, og jeg skal genstarte… WTF?? Hvad skal jeg gøre for at få løst det problem. Yousee vidste det ikke, da jeg ringede.. Håber på hjælp :)

  2. Hej Daniel
    Jeg benytter selv Yousee playeren, men har aldrig se det problem før.

    Jeg har desværre ikke lige en løsning på dit problem, men har du oplevet at computeren genstarter på andre tidspunkter?.

    Forresten, prøv at opdater Adobe Air.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

6 − 3 =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>